Het team van Meester Advocaten

Thomas Dekker

Thomas is een gedreven en gepassioneerde junior jurist met een scherp oog voor bestuursrechtelijke kwesties. Met zijn cum laude afgeronde opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam en zijn de Master in Bestuursrecht aan de Vrije Universiteit die hij momenteel volgt, heeft hij een solide basis opgebouwd in zijn vakgebied. 

Door niet enkel naar regels op nationale schaal, maar ook naar naar het hogere recht te grijpen door Europese regelgeving en uitspraken te betrekken bij zaken gaat hij net een stapje verder. Daarnaast heeft hij uitgebreide kennis en expertise op het gebied van fundamentele rechten voor burgers en ondernemers. Op het kantoor houdt hij zich veel bezig met zaken rondom vergunningen, handhaving, de Wet Bibob en de eis van goed levensgedrag.

Met zijn enthousiasme en gedegen kennis van het vak, is Thomas de ideale persoon om complexe bestuursrechtelijke vraagstukken te onderzoeken en op te lossen. Zijn vermogen om de fijne details te begrijpen en zijn scherpe analytische vaardigheden stellen hem in staat om tot creatieve en effectieve oplossingen te komen. Hij heeft een passie voor het ontleden van moeilijke kwesties.

Contactgegevens

thomas@meesteradvocaten.nl
020 – 409 55 55
Meester Advocaten