Meester
Advocaten

Let op: aanvraag exploitatievergunningen gebied Hoogstraten Amsterdam

De gemeente Amsterdam heeft bepaald dat ondernemers in de Nieuwe Hoogstraat, Oude Hoogstraat, Oude Doelenstraat en Damstraat vóór 6 april 2022 een vergunning moeten aanvragen om hun onderneming te mogen blijven exploiteren.

Doel van deze vergunning is met name het voorkomen van criminele of overlastgevende activiteiten. Bij de aanvraag moet onder andere een bedrijfsplan worden ingeleverd en tevens een Wet Bibobformulier worden ingeleverd.

De aanvraagformulieren (en een format voor het bedrijfsplan) kunnen op de website van de gemeente Amsterdam worden gedownload.

Maar let op: het niet juist invullen van de formulieren en het niet juist aanleveren van de gevraagde informatie kan grote nadelige gevolgen hebben voor een ondernemer. Helaas leert de praktijk dat een foutje snel is gemaakt. Zo’n onbedoelde en op het oog onbenullige fout bij het aanleveren van de gevraagde informatie kan er toe leiden dat de vergunning wordt geweigerd en dat de exploitatie moet worden gestaakt.

Zorg er dus voor dat u de aanvraagformulieren tijdig en vooral zorgvuldig indient. Zijn er onduidelijkheden in de aanvraag: neem dan contact met de gemeente Amsterdam of licht deze onduidelijkheid in ieder geval duidelijk toe. Uiteraard kunt ook contact opnemen met Meester Advocaten voor hulp en advies bij het aanvragen van deze belangrijke vergunning.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *