Meester
Advocaten

Het coronavirus (covid-19) is in Nederland een nieuwe fase ingegaan

Het coronavirus (covid-19) is intussen in Nederland een nieuwe fase ingegaan en vele sectoren, waaronder de horeca, worden hard getroffen.

Meester Advocaten is zich bewust van deze gevolgen voor de horeca en wil graag benadrukken dat onze dienstverlening, service en proactieve houding die u van ons gewend bent ongewijzigd blijft.

Maatregelen
Zoals eerder aangegeven volgt Meester Advocaten de adviezen van de Rijksoverheid en het RIVM strikt op. Wij hanteren in dit kader de volgende maatregelen.

  • Medewerkers van Meester Advocaten werken tot nader order zoveel mogelijk vanuit huis. Zij zijn zoals gebruikelijk goed bereikbaar en volledig inzetbaar;
  • Het kantoor van Meester advocaten is open en telefonisch, per mail  en per fax bereikbaar;
  • Meester Advocaten ontvangt in ieder geval t/m 6 april geen bezoek op kantoor;
  • overleggen en vergaderingen kunnen op afstand via Microsoft Teams worden gehouden;
  • Eventuele externe afspraken zullen in principe telefonisch plaatshebben, dan wel bij gelegenheid via Microsoft Teams;
  • Bij hoge uitzondering en indien dringend noodzakelijk kan er ook op de locatie van een relatie worden afgesproken, waarbij uiteraard ieders veiligheid in acht zal worden genomen.


Rechtbanken, gerechtshoven en gemeenten

In verband met de uitbraak van het coronavirus heeft de Rechtspraak besloten vanaf dinsdag 17 maart tot en met 6 april de rechtbanken, gerechtshoven en bijzondere colleges te sluiten. Urgente zaken gaan door. Vanaf dinsdag 17 maart is ook geen publiek meer welkom bij rechtszaken. Ook hoorzittingen bij gemeenten worden voor zover mogelijk uitgesteld, dan wel telefonisch (conference call) gehouden. Onze advocaten en juristen houden u van verdere ontwikkelingen in deze op de hoogte.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *