Reviews

Reviews

Voorzitter Koninklijke Horeca Nederland Amsterdam
Lees verder
Voor ons een prima partner als het gaat om parate kennis van horeca en (bestuurs)recht, praktisch meedenkend en vasthoudend. Heeft zijn ingangen, zeker in Amsterdam, maar ook daarbuiten.
Hoofdredacteur Misset Horeca
Lees verder
Ik ben zelden zoveel parate juridische horecakennis tegengekomen.
Algemeen Directeur Bilderberg Hotelgroep
Lees verder
Meester Advocaten, een “safe pair of hands” in het verdedigen van onze belangen.
Channel Manager Lipton Ice Tea, Unilever
Lees verder
Ultieme vraagbaak op gebied van juridische horeca kennis, vakkundig en altijd zeer compleet. Denkt met ons mee en verrast ons vaak met nét wat meer dan verwacht.
Beleidsadviseur Regiostimulering Kamer van Koophandel Amsterdam
Lees verder
"Meester Advocaten is zeer betrokken en heeft laten zien uiterst professioneel en discreet met een opdracht aan de slag te gaan. Daarnaast kan Meester Advocaten zich snel een nieuw dossier eigen maken en daarbij de belangrijkste punten op tafel leggen. Wij zijn daarom erg tevreden over de inzet op het dossier aanpassing Schaderegeling Noord/Zuidlijn".
Voorzitter Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals
Lees verder
De Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF) heeft Meester Advocaten leren kennen als een betrokken, ja haast bevlogen, betrouwbare en meedenkende partner. Ze benaderen je vraag vanuit een breed perspectief, maar blijven zeer zeker to-the-point. Bovendien zijn ze zeer ter zake kundig. Fijn om mee te werken”.
Director of Human Resources
Lees verder
Meester Advocaten heeft zich voor ons bezig gehouden met de bestemmingsplanwijzigingen die de gemeente heeft voorgesteld. Zij hebben ons de gehele tijd goed op de hoogte gehouden, duidelijk de mogelijkheden weergegeven en zich voor ons hard gemaakt. Wij hebben de inzet die ze voor ons hebben gedaan als zeer prettig en professioneel ervaren.
General Manager - Hotel Pulitzer
Lees verder
“Deskundig advies en een hoge mate van professionaliteit; Daar is waar Meester Advocaten voor staat. Succesvolle resultaten worden geboekt doordat alle medewerkers beschikken over ‘het oog voor detail’ en met name de prettige en efficiënte samenwerking was voor ons heel fijn".
General Manager Swissôtel Amsterdam
Lees verder
“Sinds een aantal jaar werken wij samen met Meester Advocaten die voor ons op diverse disciplines onze juridische zaken behartigen. Temeer door het ondernemend meedenken van de medewerkers van Meester Advocaten wordt er niet alleen juridisch een zaak afgewogen maar ook op ondernemend vlak. Zelf heb ik het genoegen gehad om veel en lang samen te werken met Raoul Meester welke ik het best kan omschrijven als; zeer goed ingevoerd in HORECA wetgeving en "omgevenings factoren", spitsvondig, scherp, strategisch, communicatief en professioneel."
Directeur Hotel Casa 400
Lees verder
“Meester Advocaten heeft een hoge mate van betrokkenheid naar cliënt en affectie met de Hospitality branche. Een erg fijne en betrouwbare samenwerking. Voor ons is het erg prettig om in Meester Advocaten een partner te hebben waarmee we juridische zaken goed en efficiënt en bovendien succesvol aanpakken."
Carlton Oasis, Spijkenisse, GM Frederik Reimers.
Lees verder
“Kennis van zaken en enorm goede belangen behartiger. Deskundig op het gebied van de Horeca. Zeer onder de indruk van manier van werken."
Director of Finance & Business Support Crowne Plaza
Lees verder
“Op zoek naar Juridische bijstand, via KHN door verwezen. De zaken zijn voortvarend opgepakt, elementaire zaken zijn meteen gespot. Goede samenwerking en correcte afhandeling. "
Lloyd Hotel (general manager)
Lees verder
“Ik heb bij Meester Advocaten echt het gevoel dat er gezamenlijk met ons als opdrachtgever naar de beste oplossing wordt gezocht. Zij staan echt heel dicht bij de cliënt."
Directeur Hotel V te Amsterdam
Lees verder
“Raoul is one of those people who gets things done. He stands by your side and helps you achieve your goal. He, unlike most lawyers, has high empathy and touches the right buttons. Raoul always is ultra informed about the stuff that matter. And so are his employees. That makes Raoul a good and strong companion in the process of making Amsterdam a nicer place."
Directie Coffeecompany
Lees verder
“Wij hebben Meester Advocaten leren kennen als een ter zake zeer kundig kantoor met een duidelijke visie, hoge handelingssnelheid en pragmatische aanpak. Onze vaste keus voor huurzaken."
Senior Area Development Manager North-Europe, SubWay International B.V.
Lees verder
“Subway International heeft al jaren een zeer prettige verstandhouding en samenwerking met Meester Advocaten. Alhoewel wij niet altijd Meester Advocaten inschakelen zijn zij essentieel en elementair geweest voor de ontwikkeling van Subway outlets in Amsterdam. Door hun daadkrachtige en zeer gedetailleerde aanpak in het verkrijgen van de benodigde Horeca Exploitatie-vergunningen hebben zij weten te bewerkstelligen dat de gemeente haar visie en standpunt omtrent het classificeren van Subway in de correcte Horeca categorie, aangepast heeft ten voordele van Subway. Niets dan lof voor Meester Advocaten."
Directeur Madame Tussauds
Lees verder
“Als partner praktisch goed inzetbaar door de uitgebreide ervaring met bestuurlijke zaken. Geen omslachtige rapporten maar snel en deskundig advies"
Manager Publieksservices Koninklijk Theater Carré / Projectmanager verbouwing Foyers 2014
Lees verder
“Verleden jaar heeft er een grote verbouwing in Carré plaatsgevonden. In het voortraject intensief contact gehad met Meester Advocaten waar eventueel knelpunten richting gemeente konden ontstaan. Gezien de korte doorlooptijd van het project hebben we erg veel gehad aan de kennis en informatie van Meester Advocaten zodat we vroegtijdig konden schakelen. Het heeft ons geholpen om binnen de tijdsplanning en budget het project af te ronden. Ik heb Meester Advocaten ervaren als deskundig, snel en to the point. Zeker een partij waarmee we in de toekomst vaker zaken zullen doen!"
Directeur Loc 7000
Lees verder
“Creatief, flexibel en uitermate kundig! Voor LOC7000 een kantoor om vol vertrouwen opterug te vallen."
Directeur Beurs van Berlage
Lees verder
“Advocatenkantoor Meester behartigt al ruim vijf jaar al onze zaken betreffende huur en horeca. Gedreven én deskundig. En daar zou ik het bij willen laten, want ik hou dit kantoor liever voor ons zelf."
Directeur Bouwbedrijf Wensink & Prins te Kampen
Lees verder
“De eerste kennismaking met uw kantoor is al weer een ruime 10 jaar geleden en kwam tot stand via een gezamenlijke klant t.w. Hardix B.V. groothandel in consumenten vuurwerk. In eerste instantie trad u voor Hardix B.V. op in de vergunningsfase voor de realisatie van een aantal vuurwerkbunkers die zij wilden vestigen in bedrijfshallen die zij van ondergetekende huurden. Twee dagen voordat benodigde vergunning werd afgegeven vond de vuurwerkramp in Enschede plaats met als gevolg dat betreffende vergunning niet werd afgegeven en het vergunningentraject geheel opnieuw doorlopen moest worden. Op dat moment kwam naar voren dat ondergetekende als eigenaar van betreffende panden het voor touw moest nemen en onze contacten dientengevolge nogal intensief werden. Ambtelijke molens hebben we, nog van onze zijde nog van uw zijde, sneller kunnen laten draaien, echter wat ons wel gelukt is was de vertragingsfactor die op dat moment door het ambtenarenapparaat volop in gang gezet werd tot staan te brengen. Op 23 april 2003 werd de vergunning dan ook, zonder gerechtelijke procedure, afgegeven wat zeker ook te danken was aan de deskundige adviezen en begeleiding van de kant van u en uw kantoor. De prettige manier van samenwerking deed ondergetekende dan ook besluiten uw kantoor weer te benaderen voor een procedure t.g.v. huuropzegging, door verhuurder, betreffende een pand te Groningen. In betreffend pand had ondergetekende een broodjeszaak gevestigd en de verstreken huurperiode was nog niet eens voldoende om de opstartverliezen goed te maken. Onder begeleiding van uw kantoor werd een comparitie bereikt, waardoor in ieder geval de, door ondergetekende, gedane investeringen en opgelopen opstartverliezen werden vergoed. Alles kort samengevat kan er alleen maar de conclusie uitkomen dat onze contacten tot nu toe naar volle tevredenheid zijn verlopen.”
Directeur VN-PLU Parasol-Systems
Lees verder
“Met een gerust hart stuur ik relaties door naar Meester Advocaten. De doortastende aanpak van dit kantoor leidt constructief resultaat.”
Directeur AWHotel Brokers International
Lees verder
“Ik ken Raoul Meester als gedreven specialist in alle juridische aspecten van het horeca-ondernemerschap. Ik kom hem vaak tegen bij huurgeschillen, vergunningsaanvragen en huurprijswijzigingen. Als Raoul erbij betrokken is, dan weet je dat er kwaliteit en snelheid in het spel is. Een fijne partij om mee samen te werken.”
Horecamakelaar Klaassen Makelaardij, Partner Horecawerf Amsterdam
Lees verder
“I hired Raoul a couple of times to help clients of Klaassen Horecamakelaardij in problem situations with landlords, government-issues or others, he is next to his ownership off Meester advocaten also a very bright, creative and inventive lawyer himself. I've seen him in court, blowing people away with facts, numbers and knowledge. Real firework and fun to see and off course to win. I can advice everybody to hire his skills. At last, Raoul is also a lot a fun to work with! His office is a real expert on horeca related issues from all over the country. Chapeau!”
Directeur Grand Café de Jaren en Walem te Amsterdam, XO en Studio te Haarlem
Lees verder
“Raoul Meester is - itt veel collega's - proactief. Hij lost problemen op voordat ze er zijn.”
Unlimited Label
Lees verder
“Ze bieden een goede vertaling van de ondernemer naar de gemeente.”
Algemeen Directeur Escape Club, De Kroon Grand Café, Van Rijn Kitchen & Bar
Lees verder
“Ze bieden een goede vertaling van de ondernemer naar de gemeente.“Meer dan tien jaar is Meester Advocatenkantoor onze partner in juridische zaken. Van een korte vraag tot een doortimmerd juridisch advies het wordt professioneel behandeld. Deze kennis en expertise wens ik elke Horeca ondernemer toe."
Directeur Amsterdam Village Company (Hotel Arena, Odeon, Neva en Museumcafé Mokum)
Lees verder
“Goed gedocumenteerd en met lef, vooral als het gaat om horeca + overheid!"
Directeur Meyer Beheer B.V.
Lees verder
“Zodra een van onze bedrijven een probleem heeft met de overheid, dus op gebied van vergunningen, bestuurlijke maatregelen etc, schakelen wij direct Meesters Advocaten in en tot nu toe met succes!"
Directeur Chemistry
Lees verder
“Meester Advocaten heeft kennis van zaken, een ontwikkelde politieke neus en passie voor de zaak. Meer is niet nodig voor vertrouwen.”
Chairman and Chief Executive Officer Yip Groep
Lees verder
“De wereld ziet er anders uit, vroeger deed ik zaken op een bierviltje en mede door de grotere belangen is het belangrijk dat e.e.a. contractueel goed geregeld wordt, van belang is dat je het advies begrijpt en dat hetgeen verwoord ook te begrijpen is als je het later terugleest, Meester advocaten opereert adequaat, is duidelijk in de uitleg, alsmede transparante verwoording op papier.”
De hotelloods, gemeente Amsterdam Economische Zaken
Lees verder
“Ik merk dat Meester Advocaten zich met veel enthousiasme en interesse verdiept in het hotelbeleid van de gemeente. Of het nou op de publieke tribune is bij een raadvergadering of bij een inspraakavond, ik kom Meester Advocaten steeds weer tegen!"
Café Philip / Van Boxtel Horeca
Lees verder
“Al jarenlang worden wij naar volle tevredenheid deskundig bijgestaan door Meester Advocaten. Het is knap dat Meester Advocaten vanuit Amsterdam zich ook zo goed ''onder de rivieren' professioneel en ter plaatse kundig weet te manifesteren. Wij willen geen langdradige theoretische adviezen maar slechts resultaat. Dat hebben wij weleens anders meegemaakt bij andere advocaten. Onder meer hebben zij een enorme huurprijsverlaging voor ons weten te realiseren."
LowLands
Lees verder
“Creatief, flexibel en uitermate kundig! Voor LOC7000 een kantoor om vol vertrouwen op terug te vallen."
Philippe Vorst, directeur New York Pizza.
Lees verder
"Meester Advocaten heeft voor ons een groot probleem met de gemeente tot een succesvol einde gebracht. Wij zijn zeer blij met de aanpak van de heer Pieters in dezen, en hun hulp is van groot belang voor ons geweest. Indien wij weer een bestuursrechtelijk probleem hebben, zullen wij niet aarzelen wederom van Meester Advocaten gebruik te maken.''

Neem vandaag nog contact met ons op